Veroliza - Pedot (Ora Jodo) Official Music Video Samasta Record

1 Просмотры
Издатель
Veroliza - Pedot (Ora Jodo) Official Music Video Samasta Record

Title : Pedot (Ora Jodo)
Songwriter : Veroliza
Vocalis : Veroliza
Gitar 1 : Waliyu
Gitar 2 : Budi
Keyboard : Hurry
Kendang :
Bass : Ibeck
Drum : Widha
Mixing : O'iem Samaster
DOP : O'iem Samaster
Video Editing : Ridho Kamal
Lighting : Maruling
Production : Samasta Record

Lirik

Mung biso ta angen parasmu
Lan cerito sing mbien ono
Naliko kowe lan aku
Sesandingan ngente'ke wektu

Mung biso ta impekno
Gambaran masa depan
Karo awakmu
Mergo dewek saiki wis bedo

Reff

Sing gede pangapuramu
Aku ra iso neruske
Mergo wong tuaku
Ora ngijin'ke

Tulung rungokno tangisku
Kabeh iki wis garisku
Aku lan kowe
Ra iso dadi siji

Mung biso ta angen parasmu
Lan cerito sing mbien ono
Naliko kowe lan aku
Sesandingan ngente'ke wektu

Mung biso ta impekno
Gambaran masa depan
Karo awakmu
Mergo dewek saiki wis bedo

Reff

Sing gede pangapuramu
Aku ra iso neruske
Mergo wong tuaku
Ora ngijin'ke

Tulung rungokno tangisku
Kabeh iki wis garisku
Aku lan kowe
Ra iso dadi siji

Lilono wae ben nyatane
Dewe ora jodo.

Jangan lupa lihat video - video yang lain.
-Apri Feat Yesika - Bebarengan
-Navis Lailla - Tresnoku Ora Prothol
-Agus Priyatno - Kangen Balimu
-Salyatama Lutfiana - Ora Tahan
-Ayu Vija - Kebayang
-Yesika Krisdayanti - Lintang Katresnan.
-Sinden Kebumen - Agus Priyanto.
-Mega Ardila - Tirai Rindu.
-Aku Tak Butuh Dirimu_Via Viotz :
-Kalah Bondo_Apri Ghifari :
-Kersane Gusti_Via Viotz :
-Kowe Ngelali_Yesika Krisdayanti :
-Kedagar - dagar_Veraliie :
-Nate Tresno_Veraliie :
-Lagu Gemblung_Ras inggi Fly Away :

Sosmed Kami.

Webset :
Instagram :
Facebook :

Dengarkan lagu lagu karya kami di Digital Music : Spotify,iTunes Music,Deezer,7digital,Napster, Dll.
Business inquiries YouTube Channel: +6285601284022
Email : samastarec@
copyright © 2021 SAMASTA RECORD®
Категория
Радио эфиры
Комментариев нет.