Gjakmarrja - Short Film

0 Просмотры
Издатель
Film Televiziv i mbështetur dhe financuar nga Radio Televizioni Shtetëror i Maqedonisë së Veriut - TVM2.
I realizuar nga FrameIn Production.
Një Tregim i cili flet për Traditën,Kanunin dhe Hakmarrjen.
Категория
Фильмы и анимация
Комментариев нет.